
تبلیغات

جستجو

پیوندهای روزانه

لینک دوستان

امکانات جانبی
راهنمای خرید یک هدفون عالی
اگر می خواهید یک هدفون خوب برای گوش کردن به صدای موسیقی یا فیلم بخرید باید چه چیزی را مدنظر قرار دهید؟چه نکات برجسته ای در مورد یک هدفون خوب وجود دارد؟ نام برترین کمپانی های تولید کننده هدفون چیست؟
معمولا همه ی ما تجربه ی خرید هدفون را داریم، علت به وجود آمدن هدفون ها به شکل امروزی تمایل به شنیدن صدای موسیقی با صدای بالا بود بدون اینکه مزاحم دیگران شویم. در حالی که بسیاری از اشخاص محو زیبایی های یک هدفون می شوند و اقدام به خرید می کنند نمی دانند که چیزی که باید به دنبال آن باشند یک هدفون با کیفیت خوب است و مشخصات اصلی یک هدفون خوب شامل ظاهرتبلیغاتی آن نمی شود، اگر می خواهید یک هدفون خوب بخرید باید برای شما مشخصاتی از جمله فرکانس پاسخگویی(Frequency) امپدانس(Impedance) و حساسیت (Sensitivity) و در نهایت درایور(Driver)اهمیت داشته باشد.
در ادامه با ما همراه باشید تا توضیح هر کدام را متوجه شوید.
فرکانس پاسخگویی (Frequency)
وقتی از سایت فروش اینترنتی لوازم جانبی الکترونیکی می خواهید یک هدفون بخریدحتما با بخش فرکانس پاسخگویی حتما با اعدادی همچون ۶۰hz ،۲۵hz یا ۱۵hz مواجه میشوید که هرکدام مشخصهای از بازه قدرت تولید صدا در یک هدفون است. همانطور که میدانید واحد سنجش یا اندازهگیری صداهرتز(Hertz) است که فرکانس یا هرتز پایینتر مربوط به باس(Bass) و فرکانسهای بالا نیز طبعا مرتبط با صداهای صداهای زیر(Treble)هستند. به عنوان مثال هنگامی که محدوده صدای یک هدفون از ۱۵ هرتز شروع میشود، باس قویتری نسبت به یک هدفون با محدوده آغازی از ۲۵ هرتز ارائه میدهد و به همین ترتیب محدوده نهایی فرکانسهای بالاتر مانند ۵۰ کیلوهرتز یا ۳۰ کیلوهرتز نیز به همین ترتیب در تولید صداهای زیر عمل میکنند.
ولی در اینجا به یک نکته نیز باید اشاره کرد، اینکه گوش یک انسان عادی در بیشترین حالت قادر به تشخیص فرکانسی معادل با ۲۰ کیلوهرتز یا ۲۰۰۰۰ هرتز است که البته گوش انسان با شنیدن چنین فرکانسی ممکن است دچار مشکلاتی از جمله ناشنوایی شدید یا حتی کر شدن شود پس به اعدادی همچون ۵۰ کیلوهرتز یا ۶۵ کیلوهرتز توجهی نکنید چون ارزش فنی ندارد و صرفا یک هیاهوی تبلیغاتی می باشد.
امپدانس(Impedance)
هدفونها با جریان برق کار میکنند و به همین علت در صورتی که هدفونهای قوی نداشته باشید، به مرور زمان فرسوده و خراب میشوند؛ با توجه به این موضوع، جریان الکتریسیته ویبره یا لرزشی خفیف در هدفونها ایجاد میکند که در گوش شما با صدایی مانند خشخش شنیده میشود و قطعا صدایی جذاب و دلپذیر نخواهد بود اما برای از بینبردن این صدا چه باید کرد؟ برای نابود کردن چنین صداهایی به امپدانس پناه میآوریم. واحد سنجش امپدانس اهم (Ohm)است که طبعا هرچه بالاتر باشد، خشخش کمتر است.
اگر بخواهیم این موضوع را برای شما سادهتر توضیح دهیم، هدفونی که امپدانس بالاتری دارد طبعا صداهای مزاحمی از جمله موارد ذکر شده را کمتر تولید میکند که رقم استاندارد یا فراگیر برای امپدانس نیز ۳۲ اهم است که اکثر هدفونها از این میزان امپدانس بهرهمند میشوند. پس در هنگام خرید یک هدفون به این عدد بر روی مشخصات هدفون دقت کنید.
حساسیت (Sensitivity)
میزان حساسیت یا فشار صدا توسط دسیبل (db)اندازه گیری میشود بدین معنی که کمترین صدا یا اصطلاحا آهستهترین صدا ۰ دسیبل است و بیشترین صدایی که میتواند تقریبا گوش شما را کاملا کر کند، ۸۵ دسیبل است. این میزان صدا پرده گوش را پاره نمیکند یا اصطلاحا به یکباره کر نمیشوید اما به مرور زمان و طی مدتی که چندان طولانی هم نخواهد بود قطعا آسیب جدی به شنواییتان وارد خواهد کرد اما گوشدادن به موسیقی با صدای آرام برای بسیاری از اشخاص دلپذیر نیست. سعی کنید تعادل را در میزان صدای پخش شده رعایت کنید تا همیشه از نعمت شنوایی سالم بهره مند باشید.
درایور (Driver)
در توضیح درایور باید گفت که این بزرگترین و شاخصترین تفاوت میان هدفونها اندازه و قدرت Drivers یا درایورهای آنهاست؛ هدفونهای On-Ear (روی گوشی) فضای بسیار زیادی برای قرار گرفتن درایور در گوشیها به کمپانی تولیدکننده میدهند که این مورد یکی از نقصهای In-Ear( ایرفونها) است زیرا ایرفونها بسیار کوچکتر از آن هستند که بتوان یک درایور بزرگ یا چندین درایور متنوع را در آنها جا داد.
اگر می خواهید بدانید که تعداد درایورها در هدفونهای قوی و بزرگ معمولا چندتاست؟ باید بگوییم که از ۴ درایور برای پوشش انواع صداهای با فرکانس بالا و پایین بهره میبرند حال آنکه ایرفونها اغلب از ۲ درایور استفاده میکنند که طبعا صدای ضعیفتری تولید خواهند کرد. البته یک نکته دیگر نیز وجود دارد که هدفونهای رویگوشی میزان قابل توجهی از صدای تولید شده را هدر داده و نمیتوانند آن را بهصورت متمرکز وارد گوش کنند حال آنکه ایرفونها دقیقا در مجرای گوش قرارگرفته و صدا را بسیار کمتر از معمول هدر میدهند.
در پایان اگر می خواهید برای خریدن یک هدفن خوب هزینه ی زیادی خرج کنید شاید بخواهید بدانید که چه برندی بهترین هدفون را تولید میکند؟ حتما موزیک ویدئوهای خواننده های خارجی را دیده اید اغلب آنها یک هدفون را روی گوش خود دارند و احتمالا فهمیده اید که به کدام برند اشاره می کنیم بله درست است! Beats کمپانی Beats Electronics از سال ۲۰۰۶ توسط Dr. Dre خواننده معروف سبک رپ و همکار امینم شروع به کار کرد و پس از آن با تبلیغاتی وسیع ذهن کاربران را در سراسر جهان بهگونهای مسخ کرد که محصولات برندهای رقیب نمونههایی تقلبی و یا آماتور به نظر برسند اما آیا این حقیقت دارد؟
ما می توانیم برای شما مثال برند آلمانی Sennheiser که یک کمپانی خصوصی تولید کننده محصولات صوتی از جمله هدفون، میکروفون، اسپیکر و غیره است را بیاوریم که در سال ۱۹۴۵ میلادی پا به عرصه گذاشته است و از آن تاریخ تاکنون بهصورت کاملا حرفهای به تولید محصولات صوتی پرداخته است؛ یک کمپانی که قدمت ۷۰ ساله دارد مطمئنا در کار تولید این ابزار زبردست است.می توانیم از کمپانی های ۶۷ و ۵۳ ساله AKG و Audio Technica هم نام ببریم که به خوبی در این عرصه فعالیت دارند و توانسته اند بارها بهترین بودن خودشان را نشان دهند. اگر می خواهید یک هدفون خوب بخرید اسیر تبلیغات کاذب و ظاهر نشوید و به دنبال مشخصات اصلی بروید.
مطالب مرتبط

ورود کاربران

عضويت سريع

چت باکس
| |
وب : | |
پیام : | |
2+2=: | |
(Refresh) |

پشتيباني آنلاين

آمار























تبادل لینک هوشمند

خبرنامه
